daarennoessv
 
   
Glemt log på?   Registrer  

Vigtig info

Vi modtager ikke syge børn i vuggestuen. Barnet er rask når det kan følge en normal dag i vuggestuen, vi tager ikke special hensyn til syge/ sløje børn. Syge børn skal være hjemme til de er friske igen. Vi giver ikke syge børn medicin. Hvis vi ringer jeres barn hjem, forventer vi at i kommer og henter jeres barn inden for max en time.

Noget der er meget vigtigt for os er nærvær og opmærksomhed og derfor vil vi bede jer om ikke at bruge jeres mobiltelefoner når i er i vuggetuen. Jeres barn har været væk fra hele dagen og de fortjener jeres FULDE opmærksomhed, derfor er mobiler forbudt i vuggestuen - og ja det gælder også for personalet.

Barnet skal have rigeligt med skiftetøj liggende i vuggestuen. Husk nu at få navn i alt barnets tøj. Når barnet selv kan gå, anbefaler vi at de ikke får bodystocking på men derimod to-delt undertøjssæt.

Af hensyn tll børnenes sikkerhede må dere aldrig være plastikposer i garderoben, der må ikke være snore i overtøj - og ingen halstørklæder. Børnene må heller ikke have smykkekæder eller ringe på.

I skal selv have bleer med tli jeres barn (IKKE up-and-go bleer).

Sidst men ikke mindst, i skal selv sørge for at tegne en forsikring på jeres barn, for vuggestuens forsikring dækker ikke barnet i vuggestuen.